9 tips til en sjov flytning
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

9 tips til en sjov flytning

En sjov flytning kommer til at gøre din adresseændring meget bedre. Det er helt klart. For en flytning er ikke helt altid det sjoveste at udføre. Derfor er det vigtigt, at du holder en så sjov flytning som overhovedet muligt.

Det gør dig mindre stresset, gør hele processen mere nydeligt, arbejdsmængden mere overskueligt og meget mere.

Har du brug for en huskeliste til din flytning? Det kan du hente her helt gratis.

Så lad og se, hvordan du kan have en sjov flytning.

Relateret: Sådan overlever I en flytning som børnefamilie

9 tips til en sjov flytning

1. Sørg for dig selv først

Første punkt på dagsordenen, hvis du skal have en sjov flytning, er at tage vare på dig selv først. Hvis du er sur, irriteret eller har en negativ tilgang til det hele, bliver det svært at holde det sjovt.

Er du irriteret over den mængde flytteopgaver, du har? Hold det simpelt; tag én opgave ad gangen og lad være med at tænke på helheden. Det store billede kan nemt være uoverskueligt og være irritationskilde. Hvis det er meget uoverskueligt og du er irriteret over det, så kan det være, at du skal organisere det. Hent huskelisten, som jeg nævnte i indledningen. Det hjælper dig med at være mindre stressfyldt.

Er du sur over andre ting? Prøv at finde ud af, hvad de er, og løs dem. Er du sur på din bedre halvdel? Snak med vedkommende. Er han doven? Sæt ham i gang, lige meget hvor sur han bliver af det. Så længe det bliver sjovere for dig.

2. Hold musikken i gang

Hvad for en slags musik kan du lide? Rock, pop, indie, klassisk, goth? Lige meget, hvad du kan lide, så lyt til den slags musik, du kan lide.

Når du lytter til musik, som du kan lide, kommer du ikke kun i bedre humør, men du bliver også mere effektiv og laver færre fejl, siger en undersøgelse.

Hvis du har børn eller andre, du kommer til at forstyrre, tag høretelefonerne på, så du blokerer resten af verden. Er der ikke andre i nærheden? Fuldt blus på og kom i gang med at lave dine flytteopgaver!

3. Få hjælp af folk, du kan lide

Nøglen til et bedre og sjovere liv, er at omgive sig selv med folk, man kan lide og som får én i bedre humør. Det er ikke en undtagelse, hvis man vil have en sjov flytning.

Så spørg dine søskende, forældre, venner, kollegaer eller hvem der end gør din dag bedre om hjælp. De kan uden tvivl gøre din flytning en del sjovere.

Relateret: Flytte sammen med en ven | Læs og få tips, der redder venskabet

4. Gør det til en familieprojekt

Hvis du har børn og de er store nok til at hjælpe til, så gør det til et projekt for hele familien. De hjælper meget gerne til, for det er noget, som de ikke får lov til at gøre hver dag. Det kan måske bliver svært at få dem i gang i første omgang, men når de endelig kommer i gang, bliver det en del sjovere for dig og dine børn. 

Relateret: Sådan overlever I en flytning som børnefamilie

5. Gør det til en konkurrence

Hvis du og din bedre halvdel (hvis du har en) og I er konkurrencemennesker, kan I gøre hele flytningen til en konkurrence. Hvem er mest effektiv? Simpelt og sjovt.

6. Nyd de gamle minder

Du finder sikkert en masse ting, som du eller I bruger ikke længere. Det kommer til at blive nostalgisk. Nyd det, når du finder ting, som bringer minder tilbage. Det gør dig langsommere, ja, men også en del sjovere i sidste ende.

En sjov flytning kan indeholde mange nostalgiske øjeblikke.

7. Planlæg dit liv i den nye bolig

Hvis du skal flytte til et helt andet område, for eksempel en anden by, region eller land, så begynd at planlægge det nye liv. For det er det: Et helt nyt sted er et helt nyt liv.

Hvis du har fritidsinteresser, som du bruger meget tid på, så find nye muligheder omkring den nye bolig. Undersøg, hvor du kan købe ind dagligt. Se, hvor de har storcentre, biografer, osv.

En lille planlægning med en undersøgelse kan få dig til at glæde dig til flytningen endnu mere end før. Det fører til en sjov flytning, hvis du glæder dig til det.

8. Sig farvel med manér

En sjov flytning indebærer også at du siger farvel til dine nære på en god måde. Inviter din familie og venner til en stor fest, gerne dagen før flytningen. Hav en stor sjov aften før I flytte væk fra dem.

Det hele behøver ikke at være sørgeligt.

Relateret: Billig flytning | Tips til at spare penge på din flytning

9. Skaf professionel hjælp

En flytning behøver ikke være en hård en. Skaf professionel hjælp hos et flyttefirma. Flyttemænd kan og vil gøre din flytning meget nemmere. Du behøver ikke knokle så meget, og det behøver du ikke engang, hvis du får en totalløsning. En nem flytning er også en meget sjov flytning.

Relateret: Hjælp til flytning | Her er dine 2 muligheder

Flere blogindlæg

Flyttemændene