billig flytning tips til at spare penge på din flytning
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

Billig flytning | Tips til at spare penge på din flytning

I dette blogindlæg får du tips til en billig flytning. For det kan være en dyr fornøjelse at flytte. Meget dyr. Men heldigvis for dig er der en masse ting, du kan gøre for at gøre det billigere for dig. Jo mere du gør for det, jo billigere kan det blive for dig.

Har du brug for en huskeliste til din flytning? Hent den her.

Vi flyttemænd hos Flyttemændene vil gerne hjælpe alle med en bedre flytning. Det samme gælder en billig flytning, hvis der er behov for det. Derfor får du nu her tips til en billig flytning.

Relateret: 25 flyttetips, der gør din flytning nemmere

1. Køb brugte flyttekasser, -udstyr og -tilbehør

Du kan faktisk købe flyttekasser billigt, hvor end du køber dem. Men du kan gøre det endnu billigere for dig, så du får en billig flytning. Køb dem brugt. Køb brugte flyttekasser på Facebook Marketplace, DBA og GulogGratis Det kan være lidt risikabelt, men sørg for at de er i god stand, når du køber dem. Undersøg dem grundigt, inden du køber og bruger dem.

En anden metode, der kan spare dig endnu flere penge, er at lede efter flyttekasser, der koster dig ingen penge. Spørg dine venner, familie og lav opslag på Marketplace, hvor du søger gratis flyttekasser.

Det samme gælder flytteudstyr og -tilbehør. Find tape, flyttetæpper, bobleplast, en transporthund, en trappevogn, alt hvad du har brug for til din flytning i dit eget netværk. Spørg venner, deres venner, din familie. Der findes sikkert den ene, der har alt, du skal bruge til din flytning. Hvis du kan finde ham eller hende, kan du gøre det nemmere for dig selv at realisere din drøm om en billig flytning.

Du kan spare flere tusinder kroner ved at finde billigere løsninger og nogle gange gratis løsninger.

Relateret: Pakketips: Rum efter rum

Også relateret: Smid disse ting ud, inden du flytter bolig

2. Brug de ting, du allerede har

Den bedste måde, du kan pakke dine egne ting på, er at bruge deres originale emballager. For eksempel møbler og elektronik. Så find de originale emballager, du har, og brug dem.

Der er også alternativer til for eksempel avispapir og bobleplast: Dit tøj. Dit tøj kan bruges som stødreduktion til genstande, der nemt går i stykker, for eksempel tallerkener og glas.

Disse to metoder er ikke blot praktiske, men er også gratis.

3. Udfør al flytning selv

Det behøver ikke kun være dig selv alene, men her mener jeg, at du skal lade være med at bruge professionelle flyttemænd.

Vi flyttemænd er dyre, vi selvfølgelig er alle pengene værd, men det er desværre ikke alle, der har råd til os. Og det kan vi sagtens forstå. Så gør, hvad du kan for at ikke få brug for flyttemænd.

Spørg dine venner og familie om de ikke kan hjælpe dig. Hvis du kender nok folk, der har biler, eller en enkelt én, der har en varevogn, kan det endda blive unødvendigt at leje en flyttebil. Men leje af en flyttebil er også stadig meget billigere end at benytte flyttemænd.

Der er tusindvis af kroner at spare, hvis du kan undgå brug af flyttemænd.

Relateret: Flyttetips til erhvervsflytning

4. Snak med flere flyttemænd i god tid før flytning

Hvis det er absolut nødvendigt at gøre brug af flyttemænd, er det en god idé, at tage en snak med mange forskellige flyttemænd og dermed få mange forskellige tilbud.

Vi flyttemænd beregner priser meget forskelligt og kommer også med meget forskellige tilbud.

Men find nødvendigvis ikke den allerbilligste løsning. Bare en billigere alternativ overfor de dyre løsninger. De allerbilligste kan være dårlige valg i sidste ende. Det kan for eksempel være nogle, der ikke har tilladelse, flytteforsikring, godt udstyr eller noget andet. Forhør dig omkring de flyttemænd, du overvejer, og find ud af om de er gode nok eller ej før du laver en aftale med dem. Kvalitet er dyrt, og det samme gælder også, når vi snakke om flyttemænd.

Led efter de rette flyttemænd i rigtig god tid. Gerne et par måneder før flytning. Jo tættere på flyttedagen, du er, når du bestiller flyttemænd, desto dyrere kan det blive for dig. Vi flyttemænd ved, at kunder, der bestiller i sidste øjeblik er mere desperate, og kræver dermed gerne mere for vores ydelser. Hvis du vil have en billig flytning, så sørg for at bestille i rigtig god tid.

5. Sælg eller donér dine ting

Du har sikkert mange ting, der bare ligger i loftet eller skuret og samler støv. Hvis de er brugbare endnu, så sælg dem. Sælg dem på Facebook Marketplace, DBA og GulogGratis. Ikke nok for du penge for dem, som du kan bruge på andre dele af din flytning, men det gør også din faktiske flytning billigere. Mængden af de ting, som du skal have med i din flytning, har meget at sige til, hvor meget din flytning kommer til at koste.

Selv hvis du skal sørge for transport selv, kan det godt ende med at du skal køre frem og tilbage flere gange. Det betyder merforbrug af brændstof. Men mængden kommer også til at få en stor betydning, hvis du skal bruge flyttemænd. 

Relateret: Flytning | Generelle spørgsmål og svar

Har du gode råd til en billig flytning?

Hvis du har gode råd til en billig flytning, som du gerne vil dele med os allesammen, vil vi gerne høre fra dig. Skriv på flyttetips@flyttemændene.dk, så vi kan dele dine gode råd med alle andre, der læser vores blog.

Relateret: Sådan flytter du dine hårde hvidevarer sikkert

Flere blogindlæg

Flyttemændene