flytte om sommeren disse tips skal du huske og bruge
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

Flytte om sommeren | Disse tips skal du huske og bruge

Skal du flytte om sommeren? Det er på det tidspunkt, de fleste flytter. Især på grund af sommerferien i folkeskolen, men også fordi mange bliver færdige med deres uddannelse. 

Og hvis du skal flytte om sommeren, kræver det varme vejr lidt ekstra fra dig og dem, der skal hjælpe dig med at flytte. Hvis det altså er varmt, men det er det, vi går ud fra i dette blog indlæg.

Her får du gode flyttetips til dig, der skal flytte om sommeren.

Relateret: Huskeliste til din flytning

Også relateret: 25 flyttetips, der gør din flytning nemmere

1. Husk masser af væske

Og det gælder både til dig og dem, der hjælper dig med din flytning. Hav dem i din gamle bolig, som du flytter ud fra, i bilen, i flyttevognen og det nye bolig.

Flytning er hårdt og i sommervarmen er det hårdere end i andre årstider. Når man flytter ting, arbejder man hårdt og man mister masser af væske. Vær god ved dem, der hjælper dig og dig selv, og hav mere end nok drikkevarer i let har adgang til.

Hold dem rimeligt kølige, hvis muligt. Du skal selvfølgelig have slukket køleskabet i god tid, især hvis der er en lille fryser i, men hvis det er muligt, så hold dem i køleskabet. Hav kølige drikkevarer både i den gamle og den nye bolig.

2. Start tidligt om morgenen

Især, hvis der er lovet en rigtig varm dag. Ved at starte rimeligt tidligt, sørger du for at I får lavet det hårdeste arbejde, mens det er stadig køligt. Og hvis I også når at køre meget tidligt, kan I undgå det værste trafik på vej til den nye bolig.

3. Undgå at bruge varmt tøj

Skaf arbejdstøj og -sko, der er beregnet til sommeren. Du kan selvfølgelig bruge dit eget hverdagstøj, hvis du ikke er bange for at ødelægge det. Men husk sikkerhedssko lige meget hvad, så du undgår at dine fødder kommer til skade.

4. Tænd for ventilatorer og aircondition

Hvis du har ventilatorer og/eller aircondition derhjemme, så tænd dem og hold boligen køligt. Hvis muligt så både den gamle og den nye bolig. At flytte om sommeren betyder selvsagt varmt vejr og du kan ikke styre varmen udenfor, men du kan styre varmen indenfor.

Hvis du ikke aircondition i den nye bolig, så tag en bærbar ventilator med, så det ikke bliver for varmt indenfor. 

5. Hold din elektronik køligt

Computere, computerskærme, fladskærme og andet elektronik kan være meget følsom over ekstrem varme. Og når du pakker dem ind og lægger alt muligt ovenpå og omkring i flyttevognen, kan det blive meget varmt i kassen. Sørg for at de ikke bliver for varme. Hav godt ventilerede kasser, gerne med små huller, eller lav selv hullerne. Læg dem i flyttevognen som det allersidste bagerst i vognen, der plejer det at være rimeligt køligt. Men det sikrer også, at de bliver lagt ind som de første, inden i bringer alt andet med ind, der kan stå i vejen senere.

6. Bestil flyttemænd i rigtig god tid

Hvis du allerede ved, at du skal flytte om sommeren måneder før sommeren, så har du ramt jackpot. Som tidligere nævnt er der rigtig mange, der flytter om sommeren. Det betyder travle dage for flyttemænd som os, Flyttemændene. Ved at bestille i rigtig god tid sikrer du dig ikke kun den hjælp, du har brug for, men også en bedre pris. For hvis du først bestiller, når du er meget tæt på flyttedagen, kan det blive meget dyrere for dig, for så er der mindre forberedelsestid for flyttemændene.

Relateret: Hjælp til flytning | Her er dine 2 muligheder

Har du gode tips til dem, der skal flytte om sommeren?

Hvis du har gode tips til andre, der skal flytte om sommeren, vil vi meget gerne høre mere om dem. Skriv en mail til flyttetips@flyttemændene.dk, så skal vi nok sørge for at tilføje dem.

Skal du flytte om sommeren og har brug for flyttemænd?

Flyttemændene elsker at hjælpe folk, der flytter, lige meget om det er 35 grader uden for eller 0. Kontakt os, hvis du vil have vores hjælp, så laver vi en god aftale.

Andre flyttetips

Flere blogindlæg

Flyttemændene