mest besværlige ting at flytte
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

Mest besværlige ting at flytte

Har du undret dig over, hvilke ting der er mest besværlige at flytte? Her får du dit svar.

En flytning er ikke altid sjov og ballade. Oftest er det helt det modsatte uden plads til sjov. Og værst ved det kan være ting, der er nogle af de mest besværlige at flytte. De gør alt besværligt, d’oh, men også kompliceret og endnu mere træls at flytte. 

Men lad være med at græde over det nu. Der er håb, for du kan altid gøre det nemmere og bedre for dig selv. De gode råd kan du finde i andre artikler. Du får linkene med.

Men først, hvad er det, der gør, at ting kan være meget besværlige at flytte? Her er nogle af grundene:

  • Vægt: Nogle ting er bare så tunge, at det bliver meget besværligt at flytte dem. Selv små ting kan blive svære at flytte, hvis de er tunge nok. 
  • Skrøbelighed: Mange, mange ting er skrøbelige nu til dags. Fladskærme, glas, porcelæn, kunst, musikudstyr, alt andet elektronik, sov.
  • Størrelse: Størrelse betyder faktisk noget, i dette tilfælde, når man skal flytte ting. Alt for store ting er meget besværlige at flytte.
  • Underlige forme: Det kunne være en drøm for enhver, der flytter, og flyttemænd, hvis alt var lave i små firkantede forme. Men sådan er det ikke. Nogle af de mest besværlige ting at flytte har vilde former, der kan kræve mange folk at flytte.
  • Kombinationer: Så er der masser af ting, der har forskellige kombinationer. De værste er en kombination af alle fire: Tunge, store og skrøbelige ting med underlige forme. Enhvers mareridt er en piano.

Her får du de mest besværlige ting at flytte.

Relateret: Huskeliste til din flytning

Også relateret: Billig flytning | Tips til at spare penge på din flytning

1. Hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer er store og tunge. Og kan være ret skrøbelige, hvis man ikke tager nogle forbehold. Og de største kan man ikke engang være sikker på at de passer igennem visse døre. Kæmpestore køleskabe for eksempel er enhver mand og kvindes drøm i et køkken, men flytningen af disse er ikke en nem opgave.

Relateret: Sådan flytter du dine hårde hvidevarer sikkert

2. Glas og porcelæn

De er ikke nødvendigvis store eller særligt tunge (de kan de blive, hvis du pakker for mange af dem i en enkelt kasse), men det at de er så skrøbelige gør det meget svært at flytte dem. Hvis de ikke er pakket ordentligt, kan de nemt blive ødelagt, mens det bliver ødelagt. Hvis du da allerede ikke har ødelagt dem, mens du pakkede dem. Eller mens du gik over til flyttevognen med dem.

Relateret: Sørg for at dine skrøbelige genstande ikke bliver ødelagt, når du flytter

3. Musikinstrumenter og -udstyr

Skal vi sige piano igen? Der er mange forskellige musikinstrumenter og -udstyr, der er så forbandet besværligt at flytte. Kæmpestore højtalere, kontrabas og superskrøbelige trommesæt er bare nogle eksempler, foruden pianoer, der kan gøre det til et mareridt at flytte.

4. Indbyggede ting i huset

Har du prøvet at flytte et indbygget køkken eller et kæmpe badekar? Hvad med et spabad? Ikke nok med at man skal have håndværkere til at fjerne dem sikkert først, men de kan også være kæmpestore og tunge.

5. Planter

Store og små planter, det er næsten lige meget. Hvis du vil have dem med langt væk, har du et svært arbejde at udføre, hvis du vil holde dem i live. For ikke at nævne, at de faktisk er tunge, er underligt formede og ikke mindst skrøbelige.

6. Kæledyr

Ikke alle former for kæledyr. Vi elsker hunde og katte. Men tænk på akvarier, terrarier og fuglebure. Inklusivt deres indhold. Nogle kan lide at flytte uden at sikre dem på en anden måde, så man må tage det hele med. Det kan være meget kompliceret og ikke mindst besværligt at flytte dem.

7. Statuer

Tit kæmpestore, tunge, skrøbelige og ikke mindst underligt formede på én gang.

Flere blogindlæg

Flyttemændene