FLYTTEMÆNDENE - min personlige iværksætterrejse uden filter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

FLYTTEMÆNDENE: Min personlige iværksætterrejse – Uden filter

Junimåned 2021 besluttede en af mine bedstevenner, Mads, som jeg var i gang med at hjælpe med hans regnskab i hans virksomhed, og jeg, at vi ville blive weekend- og helligdagsflyttemænd.

Det her er min personlige iværksætterrejse som flyttemand.

Læs også: Huskeliste til din flytning

FLYTTEMÆNDENE: Min personlige iværksætterrejse - Uden filter

Uge 23

Onsdag 9. juni

Mads, som er en af mine allerbedste venner, havde opsagt sin bogholder- Efter jeg fandt ud af hans situation, tilbød jeg ham at hjælpe med hans daglige bogføring, for det kunne jeg også sagtens med min uddannelse og erfaring som baggrund, men det var ikke noget, jeg tilbyder alt og alle at hjælpe med, men Mads var min ven og havde brug for hjælp. Mads har en transportvirksomhed med tre vogne og to store, faste kunder, så det skulle nok blive interessant. Og der gik ikke noget tid, før vi var blevet enige om at jeg skulle hjælpe ham med det.

Mens jeg var i gang med at kigge på regnskabet, kom jeg i tanke om at hans vogne aldrig kørte i weekender og helligdage. Det ledte til at jeg fik idéen om at Mads og jeg kunne starte op som flyttemænd på deltid.

Fredag 11. juni

Havde tænkt meget over idéen og vendt og drejet den flere gange. Besluttede mig for at forfølge idéen, for jo mere jeg tænkte over det, desto mere spændt og glad blev jeg. Jeg elsker iværksætteri og jeg elsker især opstartsdelen. At lære en masse nyt og møde en masse nye mennesker med hver deres egne unikke historier. Det elsker jeg.

Men jeg skulle selvfølgelig snakke med Mads om det, for jeg kunne ikke gøre det uden ham. Men før det, er jeg også nødt til at tale med kæresten om det. Jeg kan heller ikke gøre det uden hendes accept.

Og som altid er kæresten støttende. Føler mig heldig at have mødt hende. Men hun havde et krav: Det skal blive succesfuldt, hvis jeg skal bruge så meget tid på det ved siden af de to andre virksomheder, jeg allerede havde gang i.

Nu manger jeg kun at snakke med Mads om det.

Lørdag 12. juni

Som forretningsplansrådgiver og -skribent elsker jeg forretningsplaner. Men jeg besluttede mig for at starte flyttefirmaet uden en forretningsplan. Det er spændende at give slip og tænke over at skulle starte og drive en virksomhed uden en ordentlig og nedskrevet plan, hvis Mads gik med til idéen. Lidt skræmmende også, for jeg har aldrig gjort det på den måde før. Men stadigvæk meget spændene.

Uge 24

Søndag 20. juni

Endelig har jeg et møde med Mads, hvor jeg nu har mulighed for at snakke med ham om idéen. Efter at vi gennemgik nogle fakturaer og bilag, får jeg mulighed for at nævne det.

Mig: ”Du bruger ikke dine vogne i weekender, vel?”

Mads: ”Næ, heller ikke i helligdage. Hvad tænker du?”

Mig: ”Hvad med at vi starter et flyttefirma og kun køre i de dage, hvor du ikke bruger vognene?”

Mads: ”Lad os gøre det! Havde faktisk tænkt over det samme.”

Så let er det.

Uge 25

Mandag 21. juni

Har travlt med at skrive artikler til næste udgave af Startup Magazine. Men tænker meget over flyttefirmaet. Især navnet. Det skulle ramme rigtig og ikke lyde som noget andet, der allerede eksisterer.

Fredag 25. juni

Har ikke gjort meget praktisk i forhold til flyttefirmaet. Havde kun tænkt lidt over at jeg ville lave en fantastisk blog til hjemmesiden, så vi hurtigt kunne få siden til at kravle op på søgemaskinerne hurtigt.

Omkring kl. 11 kommer navnet:

Flyttemændene.

Til min store overraskelse er navnet ikke brugt nogen steder. Domænet ledigt.

Skriver en sms til Mads:

Mig: ”Hvad tænker du om navnet ”Flyttemændene”? www.flyttemændene.dk er ledigt.”

Mads: ”Det lyder okay. Så skal alle bare veje mere end 85 kg og være rigtige mænd.”

Min vægt: 86 kg. Tjek.

Mads vægt: >90 kg. Tjek.

Kl. 11.50 køber jeg domænet og et års webhotel. Kl. 11.51 installerer jeg WordPress og derefter alle nødvendige plugins. Kl. 12.30 er jeg i gang med at bygge hjemmesiden.

Er næsten færdig med næste udgave af Startup Magazine og ingen samtaler med nogle kunder igennem min anden virksomhed, Startup Consulting, indtil videre, så jeg tillader mig selv at bruge resten af arbejdsdagen på Flyttemændene.

Valgte at bruge Hello Theme og Elementor. Indså, at jeg skulle lave en logo også.

Læs resten af min personlige iværksætterrejse på Startup Magazine

Min personlige iværksætterrejse er publiceret på Startup Magazine, der er et iværksættermagasin og -blog. Læs resten af denne måneds historie på denne måneds udgave af Startup Magazine ved at trykke på knappen nedenunder.

Du kan fra nu af følge med i min iværksætterrejse på Startup Magazine hver måned. Har du lyst til at dele din personlige iværksætterrejse? Kontakt Startup Magazine og hør dem ad om mulighederne.

Flere blogindlæg

Flyttemændene