Om os | Flyttemændene

Vi elsker at hjælpe vores kunder med deres flytninger.

For os handler flytninger om at bidrage til vores samfund. Vi elsker at flytte ting, køre rundt omkring i steder, vi aldrig har været, og ikke mindst møde nye, fantastiske mennesker som dig.

At tjene folk som dig, og tjene dem godt, er en fornøjelse for os. Vi føler os altid privilegerede, når vi bliver valgt til at hjælpe folk og virksomheder. Derfor tager vi det aldrig som giver, når vi hjælper dig og andre, der har brug for vores hjælp.

Nye kunder er ikke kun kunder; det er nye bekendte, som vi håber, vi kan hjælpe igen, hver gang de har brug for os. Og tilbagevendende kunder er vores partnere, som vi altid er klar til at betjene.

Har du lyst for at lære mere om os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

dine billeder her

Flyttemændene

Stifter

dine billeder her

Dine tekster her

dine billeder her

Dine tekster her

vi er her for at tjene dig

Vi ved, hvad du har brug for!

Vi ved alt for godt, at vi kan gøre dig glad ved at hjælpe dig så godt som muligt.
Det er vores største mission at efterlade dig så glad som muligt.

Fleksibilitet

Ændringer sker ofte, da overraskelser kan forekomme. Det har vi fuld forståelse for. Og derfor er vi så fleksible, som man kan være i vores branche.

Effektivitet

Ingen kan lide at vente. Vi vil gøre alt for at nå frem og blive færdig med din flytning, så hurtig som du har brug for det.
Vi respekterer din tid.

Det handler om tillid.

Du skal kunne stole på de flyttemænd, du efterlader dine kostbare ting til. Vi behandler derfor dem, som de var vores egne. Derfor behandler vi dine ting med størst respekt muligt.