sådan holder du et succesfuldt flyttesalg
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

Sådan holder du et succesfuld flyttesalg

En god flyttesalg er afgørende for, hvor nem din flytning bliver. Jo mere du sælger, desto mindre skal du flytte til din nye bolig. Det kan også betyde besparelser, hvis du skal bruge flyttemænd. Det er derfor vigtigt, at du gør, hvad du kan, for at du sælger alle de ting, du har besluttet dig for at sælge.

Har du brug for en huskeliste til din flytning? Den klarer vi. Hent den her.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Så her får du gode tips, så du kan holde et succesfuldt flyttesalg.

Relateret: 25 flyttetips, der gør din flytning nemmere

Sådan holder du et succesfuldt flyttesalg

1. Sortér dine ting længe før dagen for dit flyttesalg

Hav styr på, hvad du skal sælge, inden du begynder at planlægge alt for meget. Der kan være ting, der skal repareres eller smukkeseres lidt, før du kan få gode penge for dem. Det nytter ikke noget at sælge noget, der ikke duer.

Det sikrer dig også en god idé om, hvor meget plads du får brug for til dit flyttesalg.

Relateret: Smid disse ting ud, inden du flytter bolig

2. Sæt priser på salgsvarerne

Priser på dine salgsting sørger for at du ikke skal huske, hvor meget du skal kræve for hver enkelt ting. Du kan nøjes med papirstykker og tape, hvis du ikke har andet bedre. Eventuelt kan du finde en prispistol.

Priserne behøver ikke være faste. Brug dem som udgangspunkt, så der er plads til at kunderne kan prutte om priserne.

3. Saml kasser og poser

Gør det nemt for dine kunder at købe flere ting ved at tilbyde dem tomme kasser og poser. Begynd at samle på dem i rigtig god tid, så du har en god samling. Hvis du har rester, kan du altid bruge dem til dine ting, der skal flytte med til den nye bolig.

4. Markedsfør dit flyttesalg

Hvis der er ingen, der kender til flyttesalget, er der ingen købere. Print selv pjecer ud og del dem ud og læg dem i opslagstavler forskellige steder, for eksempel den lokale butik. Lav opslag på Facebook, hvor du melder dagen for flyttesalget. Eventuelt kan du også lave en lille annonce på den lokale avis, hvis du har virkelig meget at sælge.

Lav også skilte, som du kan lægge på kanten af vejene tæt på, hvor du bor. Dem kan du bruge på selve dagen.

5. Hav forskellige kategorier

Du gør det meget nemmere for dine kunder at få overblik over, hvad du sælger, ved at dele dine ting i forskellige kategorier. Køkkenting i et område, toilet/bad-ting i et andet, osv.

Relateret: Pakketips: Rum efter rum

6. Vær forberedt på regn

Vi elsker det danske vejr, der mildt sagt kan være meget våd. Meget våd endda. Så vær forberedt på, at det kan regne, når du skal sælge dine ting. Hav persienner klar. Vælg et salgssted, der kan klare regn. Lad være med at lægge ting ud i det fri, hvis du ikke er sikker på at det bliver tørvejr.

Relateret: Flytte om sommeren | Disse tips skal du huske og bruge

7. Sælg drikkevarer

Forhåbentligt rammer du en dag, der er varm og gør folk tørstige. Med drikkevarer kan du opnå mersalg, der giver gode penge. Hvis du har rester, kan du bruge dem til at slukke dine venner og familiers tørst, når de hjælper dig med din flytning. Eller giv et par af dem til de flyttemænd, der skal hjælpe dig (wink wink).

Relateret: Sådan kan du spørge dine venner om hjælp til din flytning

Skal du have hjælp til din flytning?

Flyttemændene står klar til at hjælpe dig! Ring os op og find ud af om vi er de rette til at hjælpe dig med din flytning. Indhent tilbud ved at udfylde vores formular.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Flere blogindlæg

Flyttemændene