Sådan lykkes du med at pakke og flytte helt alene
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email
Share on print

Sådan lykkes du med at pakke og flytte helt alene

Nogle gange er der ikke andet at gøre end at flytte helt alene. Du har måske venner og familie i nærheden, men de har selvfølgelig ikke tid til at hjælpe dig. Eller måske er du bare en super uafhængig person, der ikke har brug for dine venner og families hjælp.

Uanset, hvad grunden er, skal du i gang med at pakke og flytte alene i sidste ende. Her får du gode flyttetips til dit formål.

Relateret: 25 flyttetips, der gør din flytning nemmere

Også relateret: Pakketips: Rum efter rum

1. Begynd at planlægge og pakke i rigtig god tid

Gør dit bedste at planlægge og begynde at pakke i meget god tid. Lang tid før du skal flytte. Gør det stressfrit for dig selv. Du skal ikke ende med at gøre alt i sidste øjeblik med udsigt til ikke at kunne nå det hele til tiden.

Begynd med det hele gerne allerede måneder før. Du kan bruge vores egen huskeliste til at planlægge din flytning. Hent den her.

Gør det systematisk og pak de ting, du ikke får brug for før efter flytningen som de første. At pakke og flytte alene betyder meget mere arbejde for dig selv. Du skal gøre det hele selv. Så gør dig selv en tjeneste og begynd meget tidligt.

2. Sælg og donér ting, du ikke har brug for

Mens du er i gang med at pakke, kommer du også til at finde en masse ting, du ikke har haft brug for længe og kommer aldrig til det.

Du kan slippe for en masse dødvægt ved at sælge de ting, du ikke har brug for, og donere andre, du ikke kan sælge. Tænk, at alt det, du kommer af med, skal du ikke pakke og flytte selv.

Sælg dine ting, du ikke har brug for, på Facebook Marketplace, GulogGratis og DBA. Donér resten hos din lokale genbrugsbutik.

3. Skaf de rette udstyr

Der er mange ting, du kommer til at flytte. Møbler, kasser, dekorationer, osv. Når du er helt alene om det, kan det blive en stor udfordring uden de helt rette udstyr til. 

Køb udstyr som en trappevogn, transporthund, møbeltransportør og alt andet, der gør det hele nemmere for dig, hvis du skal flytte det hele helt alene.

4. Brug flyttemænd

Nogle gange bliver man nødt til at indrømme, at man har brug for hjælp. Ved at bruge flyttemænd kan du undgå at lave noget som helst, udover at pakke selvfølgelig. Hvis du er helt alene uden nogen til at hjælpe dig og du har masser af ting, der skal flyttes, kan det blive nødvendigt at betale for hjælpen.

Det kan være lidt dyrt, ja, men du kan undgå meget arbejde, du skal have lavet selv. Især hvis du har mange ting og skal flytte langt.

Relateret: Hjælp til flytning | Her er dine 2 muligheder

Skal du flytte helt alene og har brug for professionelt hjælp?

Vi, Flyttemændene, hjælper dig gerne. Læs mere ved at trykke knappen nedenunder.

Flere blogindlæg

Flyttemændene